Bridgestone was vandaag gelukkig dat ze weer op de eerste plaats staan.

Iedereen weet ondertussen dat Bridgestone hevig onder vuur heeft gelegen, Bridgestone moest al een paar Grote Prijzen toekijken hoe de Michelin banden de bovenhand namen.
Rubens Barrichelo heeft vandaag een einde gemaakt aan een run van vier opeenvolgende poles van Michelin.

Voor Bridgestone is het nu al de 75ste keer dat ze een pole positie wisten te bemachtigen.
Hisao Suganuma, technisch manager van de Japanse bandenfabrikant, was vandaag ontzettend gelukkig met de 75ste pole positie.

Hisao Suganuma:

“Ik was ontzettend blij dat Rubens Barrichelo de pole nam, vooral omdat hij als tweede de baan op moest komen.
Michael moest enkele tienden van een seconde prijsgeven omdat hij een bocht te wijd nam, spijtig want hij en Rubens waren echt aan elkaar gewaagd, maar een vijfde plaats is ook niet slecht als je alles in acht neemt.

Het was een plezier om te zien dat we sterk en bemoedigend uit de hoek kwamen, vooral na het intensieve werk van de afgelopen weken. We zagen vandaag ook een bemoedigende prestatie van Jacques Villeneuve.
Ik kijk al uit naar morgen, het beloofd een mooi gevecht te worden.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter