Nieuwe geruchten doen weer de ronde in het wereldje van de F1, deze keer is het de man van down under, Mark Webber, die op de paardenmolen van geruchten zit.

Als we afgaan op de vorige geruchten rond de persoon van Mark Webber zou de Australi�r volgend wel eens voor BMW-Williams kunnen rijden, maar naar verluid zou Toyota ook Mark Webber in hun team willen voor het 2005 seizoen.

Toyota zou zelfs al gesprekken hebben gehad met Flavio Briatore, de manager van de Australi�r.
Momenteel heeft de Jaguar piloot een langdurig contract met het Jaguar Team, maar in zijn contract zou staan dat als Jaguar niet in de top 6 eindigt hij vrij zou zijn om naar een ander team over te stappen.

Op dit ogenblik zou BMW-Williams nog als favoriet genoteerd staan, men koppelt Webber en Coulthard aan het BMW-Williams team.

We zullen afwachten wat het uiteindelijk zal worden, de F1 is nu eenmaal een wispelturig wereldje.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter