Vorig jaar wist het team van Frank Williams voor het eerst sinds 2004 weer een Grand Prix te winnen en technisch directeur Mike Coughlan denkt dat dit ook komend seizoen een of meerdere overwinningen tot de mogelijkheden behoren.

Zeker wel, maar het is niet zo dat we er hier allemaal op zitten te hopen dat een race door toedoen van de banden op een loterij uitdraait en wij daar vervolgens van kunnen profiteren., aldus Coughlan op de vraag van Autosport of hij denkt dat Williams ook in 2013 weer kan winnen.

Afgelopen winter hebben we veel tijd gestoken in het leren begrijpen van de nieuwe Pirelli-banden en ik denk dat we in de eerste paar races zullen zien dat de teams die de banden goed begrijpen in een positie zullen zitten om ereplaatsen te scoren. We willen [op eigen kracht, FR] winnen omdat we het verdienen en omdat we menen dat wij tot de teams behoren die de banden onder de knie hebben.

Toch zal het niet vanzelf verlopen: Vorig jaar hebben we namelijk te vaak punten en zelfs potentiële podiumplaatsen verspeeld door als team fouten te maken, dus dat is echt iets wat beter moet., zo stipte de Brit enkele verbeterpuntjes aan.