We staan alweer aan de vooravond van een nieuw seizoen in de Formule 1. De winterstop was korter dan normaal, omdat de teams toestemming kregen om eerder te testen met de nieuwe turbo V6-motoren.

Daarbij ging het niet echt crescendo voor kampioen Red Bull. En eerlijk gezegd vonden velen dat niet bepaald erg…Na vier jaar naar die “vinger” te hebben gekeken, is het nu tijd voor een andere kampioen.

Ook in het Teamboss-competitie snakken we naar een nieuwe kampioen, of is deelnemer ‘Shorttracker’ nog niet verzadigd? Terwijl ik vorig jaar mij afvroeg of de Teamboss-kampioen van 2011 en 2012, in 2013 opnieuw zou winnen had ik daar al een voorgevoel bij…Aan jou om die impasse te doorbreken!

En ook ik zal samen met mij collega-redacteuren meedoen aan de competitie. Via het forum kun je meepraten over de laatste nieuws over de Teamboss of onze favoriete [motor]sport.

Ook het inschrijven voor het forum is en blijft gratis, dus doe er je voordeel mee!

Net als de F1 hebben wij ook veranderingen doorgevoerd in de Teamboss-competitie. Waar men voorheen 5 euro moest betalen voor deelname, is het nu gratis om mee te dingen naar mooie prijzen! Of je nu met een of twee teams meedoet, het is en blijft gratis!

Laat deze kans op een leuke competitie dus niet liggen!

De te winnen prijzen zijn dan wel minder groot dan in de afgelopen drie jaar, maar nog steeds prachtige prijzen met een link naar de Formule 1!

Doe mee, schrijf je in en stel je team samen. Ben jij degene die ‘Shorttracker’ zal verslaan?

www.f1teamboss.com