Wie wordt volgend seizoen de teamgenoot van Christijan Albers bij Midland? Tiago Monteiro, die dit jaar voor Jordan reed, claimt dat hij al een contract getekend heeft. Midland daarentegen bevestigd noch ontkent de geruchten.

“Ik heb een contract getekend dat snel zal bevestigd worden door Midland. Ik heb altijd verwacht om in de Formule 1 te kunnen blijven, zeker na wat ik in mijn debuutseizoen bereikt heb.  “
Monteiro slaagde erin om 18 van de 19 races uit te rijden. Net als Christijan Albers zou hij door Frank Williams benaderd zijn om voor Williams te testen.

Midland heeft aan F1racing bevestigd dat het nog geen contract heeft getekend met Monteiro.  ” Er is niets getekend. Monteiro is de meest waarschijnlijke kandidaat op dit moment, maar zeker is het niet. “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter