Mark Webber is geen lid meer van het bestuur van de GPDA (Grand Prix Drivers’ Association). Bij een herverkiezing werd de Williams-coureur niet meer verkozen door de andere coureurs.

Michael Schumacher, Jarno Trulli en David Coulthard zijn de coureurs die nu nog deel uitmaken van het bestuur.

” Mark is niet opgestapt, maar maakt geen deel meer uit van het bestuur.  “ aldus een woordvoerster. ” Een tijd geleden werd het bestuur uitgebreid van drie naar vier man, maar na het fiasco op Indianapolis werd besloten om terug te gaan naar een driekoppig bestuur. Er werd opnieuw gestemd en uiteindelijk werd het de laatste erin, het eerst eruit.  “

Opvallend is wel dat de leidinggevende functie van de Australi�r is afgenomen nadat hij een tijdje geleden een meningsverschil had met Michael Schumacher.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!