Mark Webber meent dat het aantal verschillende winnaars in de F1 schadelijk zou kunnen zijn voor de sport!

De Spaanse Grand Prix toonde de vijfde verschillende winnaar in vijf wedstrijden tot nu toe dit seizoen, waarbij Lewis Hamilton als de enige coureur tot dusver drie maal op het podium stond.

Webber stelt dat het vermaken van de fans een belangrijk aspect van de sport is, maar gaf hij ook aan dat het ontbreken van een duidelijke titelstrijd tussen bepaalde F1-rijders een negatief aspect zou kunnen creëren.

Ik weet niet of zij [fans] zo veel verschillende winnaars kunnen accepteren. Het is leuk dat er verschillende winnaars zijn, maar ook wij willen rivalen., aldus Webber tegenover Fox Sports.

<a href="http://www.gppits.net/forum/index.php/topic,12068.0.html" title="Wat vinden jullie? Is het pure onzin wat Webber vertelt en moet hij niet zo zeuren? Of heeft hij wel een punt? Meld je gratis aan op onze forum en doe mee aan de poll.”>Wat vinden jullie? Is het pure onzin wat Webber vertelt en moet hij niet zo zeuren? Of heeft hij wel een punt? Meld je gratis aan op onze forum en doe mee aan de poll.

Leave a Reply

Your email address will not be published.