Mark Webber wordt in verband gebracht met Porsche. Het roemruchte merk is van plan vanaf volgend jaar uit te komen in het World Endurance Championship (WEC). De Australiër zou zelfs al een bezoek hebben gebracht aan de Porsche fabriek in Weissach.

Dat Mark Webber niet lekker in zijn vel zit bij Red Bull Racing is sinds de Grote Prijs van Maleisië geen geheim meer. Ook het weekend in Shanghai verliep voor Webber niet naar wens dankzij het gebrek aan brandstof in de kwalificatie en het gebrek aan een achterwiel in de race. Het is dan ook niet vreemd dat er hardnekkige geruchten de ronde doen over de toekomst van Mark. Het gerucht dat hij Porsche gaat versterken ging afgelopen weekend al als een lopend vuurtje door de paddock in Shanghai en ook op Radio Le Mans, dat verslag deed van de seizoensopener van het WEC in Silverstone, werd er veelvuldig aandacht aan besteed.

Ondertussen draait de geruchtenmolen voor het tweede Red Bull stoeltje ook al op volle toeren. Zo zou niemand minder dan Kimi Raikkonen benaderd zijn om de teamgenoot te worden van Sebastian Vettel. Een minder aannemelijk gerucht is dat Antonio Felix Da Costa aanwezig zou zijn in China om al op zeer korte termijn het stokje van Webber over te nemen. Wij wachten rustig af.