Perez werd bekritiseerd door Kimi Raikkonen en Lewis Hamilton in China. De Mexicaan zou te agressief hebben verdedigd tegenover de voormalige McLaren-coureurs.

Whitmarsh zegt juist dat Perez zich meer moet laten gelden op de baan. De Brit was van mening dat Perez zich soms te makkelijk laat passeren. Sergio was niet tevreden met zijn prestaties dit weekend., zei Whitmarsh. Dat is geen reden voor paniek. Sergio is nog jong en hij had een ongewoon moeilijk weekeinde in China.

Ik denk dat hij zeer beleefd tot nu toe is geweest voor zijn opponenten, en hij moet harder worden op de baan. Ik durf zelfs het woord genereus in de mond te nemen, maar wat hij liet zien in China was een goed begin.

We hebben Sergio geen ​​geweldige auto kunnen geven en hij neemt het op tegen iemand als Jenson die heeft fantastisch werk geleverd met de auto in al zijn beperkingen., aldus Whitmarsh die nu wel doorheeft dat Perez geen [agressieve] Hamilton is.

McLaren zal moeten moeten intensiveren om Sergio Perez te ondersteunen. De vraag is wel, voor hoelang? In Australie konden we inderdaad met eigen ogen zien, dat Perez veel auto’s voorbij liet. Maar werd dat de auto aangerekend. Nu laat Button een -enigszins- opwaartse lijn zien, waar Perez is blijven hangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.