Mark Webber verwacht al in zijn eerste seizoen voor Williams om de zeges te kunnen strijden. Na een aantal jaar bij kleinere teams om de punten gestreden te hebben, is het nu tijd om voor de hoofdprijs te gaan. Williams is natuurlijk nog steeds een topteam, dus het is zeker mogelijk dat de Australi�r ons gaat verrassen. Hij wil in ieder geval al gelijk in Melbourne zijn beste resultaat tot nu toe, een vijfde plaats in de Minardi bij zijn debuut, verbeteren.

“Williams heeft een indrukwekkende geschiedenis en de wagen voor komend seizoen wordt, hoop ik, zeer goed. Dat geeft ons de kans om al heel snel om de zeges mee te strijden. Ik wil gelijk met de besten mee kunnen. Dat is waar het allemaal om draait, dat is ons doel. En als we winnen, kunnen we altijd nog verder kijken.”

Voorlopig moet hij nog wachten op de nieuwe wagen. Of hij zijn woorden waar kan maken hangt voor een groot deel daar vanaf. En hij zal ook rekening moeten houden met zijn nieuwe teamgenoot, Pizzonia of Heidfeld. Om te winnen moet je immers eerst afrekenen met je teamgenoot…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter