Races winnen zal moeilijk worden met de Jaguar R5, maar Webber zal er alles aan doen om toch enkele keren op het podium plaats te mogen nemen. Ook dat zal een zeer zware opgave worden, aangezien Jaguar ook dit jaar een achterstand zal hebben op de top teams.

Mark Webber:

“De teams waar we tegen zullen moeten strijden zijn waarschijnlijk BAR, Toyota en Sauber. Deze teams zullen in 2004 sterk voor de dag komen en we zullen moet accepteren dat zij hetzelfde doel als ons hebben.”

 

“We moeten in ieder geval meer punten in het begin van het seizoen scoren. De reglementswijziging voor de motoren kan er voor zorgen dat men in de eerste races problemen heeft met de betrouwbaarheid, daarvan moeten we proberen te profiteren. Een goede start van het seizoen zou er voor zorgen dat we met vertrouwen de rest van het seizoen ingaan.”

 

“Ik wil dit jaar mijn eerste podium behalen, al zal ik niet zwaar teleurgesteld zijn als dat niet gaat lukken. Ons doel is om progressie te maken gedurende het seizoen en meer punten te scoren dan we vorig jaar deden.”

Verder was Mark Webber erg lovend over zijn nieuwe teamgenoot, de jonge Oostenrijker Christian Klien:

“Hij heeft zich zeer snel aangepast aan de wagen en dat is een goed teken. Ik heb er alle vertrouwen in dat Christian het seizoen uit zal zitten.”

 

“Vorig jaar scoorde ik op ��n na alle punten voor het team en dat deed onze positie in het kampioenschap geen goed. We hebben twee coureurs nodig die regelmatig punten scoren en Christian zie ik daar toe in staat. Als ik een slechte dag heb hoop ik dat hij de punten kan pakken die ik zou missen.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *