E�n van de grote heren bij Ford, Tony Purnell, is van mening dat Jaguar-piloot Mark Webber over hetzelfde talent beschikt als vijfvoudig wereldkampioen Michael Schumacher.
Webber, die vorig jaar zijn eerste F1-race meemaakte bij het Minardi team liet al onmiddelijk een erg positieve indruk achter door 5de te worden in zijn debuutrace die ook nog eens in zijn thuisland Australi� gereden werd.

Webber koos in 2003 voor Jaguar en scoorde tot nu toe alle punten voor het team.
In de stand staat hij met 17 punten op een 9de plek.

“Op het begin van het jaar vond ik hem gewoon een goed piloot en hij was toen een interessante keuze voor veel teams.”

“Op het begin van dit seizoen vond ik hem nog niet echt top maar zijn aanpak stond me erg aan. Nu denk ik er anders over, deze kerel is enorm goed!”

liet Purnell weten.

Jaguar verlengde haar contract met de Australi�r tot 2005. Hieruit blijkt dat team en piloot erg veel vertrouwen in elkaar hebben.

“Het verwonderde me dat niet meer mensen hem loven om zijn prestaties want in mijn ogen is hij even goed als Michael Schumacher.
Ik heb wat tijd doorgebracht met Michael en heb enkele goede vrienden bij Ferrari. Michael is een schitterend piloot en doet wat ze van hem verwachten. Dit is ook het geval bij Mark.”

Afwachten wat de toekomst zal brengen voor de Australi�r !

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter