Mercedes AMG-coureur Nico Rosberg had in Monaco volgens eigen zeggen alle pech en kon zijn geweldige seizoenstart niet voortzetten. De snelle Duitser hoop zijn zege reeks weer voort te zetten in Canada. Toch vreest de teamgenoot van Lewis Hamilton de opstomende Red Bulls.

Ik verwachtte en bereide mezelf voor op enkele moeilijke races na het ontzagwekkende begin van het seizoen: Begint Rosberg. Op dit moment helpt de ervaring mij. Hopelijk had ik tijdens mij laatste Grand Prix alle pech in één keer gehad, dus vanaf nu alles weer in een stijgende lijn! Ik kijk er naar uit om eerst naar Boston te vertrekken voor een sponsor evenement eerst en vervolgens door naar Canada. Het is een geweldig circuit en ik weet zeker dat onze auto het daar goed gaat doen. Het is interessant om te zien waar Red Bull op dit moment staat. Wij hopen weer iets voor ze te blijven, we zullen zien.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!