Het loopt niet echt vlotjes voor Jacques Villeneuve momenteel, maar de Canadees is alvast blij met het nieuwe dat BMW Sauber heeft opgekocht. Hij heeft nog een contract tot eind 2006 en zal dus waarschijnlijk ook volgend jaar voor BMW uitkomen.

“Dit zal waarschijnlijk een budgetverhoging met zich meebrengen.”

“Ik ben natuurlijk bereid om mijn lange ervaring met BMW te delen.”

Maar om zijn ervaring te delen moet het zitje van Villeneuve voor volgend jaar bevestigd worden, en dat lijkt vrij wankel te staan na een reeks tegenvallende prestaties. Ook BMW laat de deur op dat vlak open want in hun persmededeling staat dat ze “de volledige verantwoordelijkheid zullen nemen voor het pakket van volgend jaar, inclusief de rijders”.

In een andere verklaring valt dan weer te lezen dat de line-up en de naam van het nieuwe team tegen 1 januari bekend zullen worden. Nick Heidfeld zou volgend jaar terugkeren naar Hinwill.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter