De nieuwe Ferrari krijgt een ander uiterlijk dan zijn voorganger. Daar speculeerden de media de voorbije weken al druk over en coureur Sebastian Vettel heeft dat nu min of meer bevestigd. Enkele dingen veranderen aan de auto en die zullen makkelijk te ontdekken zijn.

De Duitser vervolgt tegenover Auto Bild Motorsport: De aanpassingen springen nogal in het oog, zijn goed zichtbaar. Voor ons is de titel uiteraard het doel voor komend seizoen. We mogen echter niet vergeten dat er vorig jaar één team sterker was dan wij.

Vettel was nauw betrokken bij de totstandkoming van de bolide voor 2016, waarvan de presentatiedatum nog niet bekend is. Ik heb vorig jaar bijna al mijn tijd gestoken in de ontwikkeling van de nieuwe auto. Ik denk dat we op de juiste weg zijn.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!