Eerder konden wij jullie melden dat teambaas Arrivabene zijn interesse in Valtteri Bottas nauwelijks plachtte te verhullen.

De Italiaan die het team op het juiste spoor heeft gezegd en hoopt te houden, gaf niets toe maar ontkende ook niets tegenover de media.

Sebastian Vettel reageerde voor het eerst op de ontstane commotie: Binnen Ferrari weet iedereen dat Kimi en ik prima met elkaar kunnen samenwerken. Daarom hoop ik dat dat volgend jaar ook het geval is.

Voorlopig hoeft Vettel niet te vrezen voor zijn vriend, want Williams is voornemens om haar eigen snelle Fin te behouden. Bottas’ zaakwaarnemer ontkende krachtig dat er sprake zou zijn van een voorcontract met het rode team uit Maranello.

Maar dat werd ook gezegd voordat Sebastian Vettel uiteindelijk naar Ferrari kwam…


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!