Sebastian Vettel heeft contractverlening bij Ferrari. De viervoudig wereldkampioen zal in de seizoenen 2018, 2019 en 2020 nog uitkomen voor het Italiaanse team.

Ferrari stuurde zaterdagochtend vlak na de derde vrije training een persbericht de wereld in waaruit duidelijk werd dat Sebastian Vettel nog tot 2020 zal aanblijven bij het team. Vettel is momenteel bezig met zijn derde seizoen voor Ferrari. In die tijd wist hij zeven keer te winnen voor de Scuderia. Tot dit jaar kwam hij echter niet in aanmerking voor de wereldtitel, de huidige vorm van Ferrari heeft daar echter verandering in gebracht en het ziet er naar uit dat Vettel en Ferrari het Hamilton en Mercedes nog lastig kunnen maken.

Bronnen binnen de paddock wisten zaterdagochtend vroeg al te melden dat Vettel vrijdagavond zijn handtekening onder het Ferrari contract had gezet, maar nu is het officieel. Kort werd Vettel ook in verband gebracht met Mercedes. Volgens Niki Lauda zijn er korte gesprekken geweest, maar nooit van serieuze aard.

Eerder deze week verlengde Kimi Räikkönen ook zijn contract met Ferrari. Hij tekende echter alleen voor 2018 bij.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!