Sebastian Vettel stapt over van Red Bull naar Ferrari. Van een succesvol verleden naar een onzekere toekomst. De viervoudig wereldkampioen in de Formule 1 verwacht dat hij niet direct om de titel kan meestrijden met de auto van zijn nieuwe werkgever.

De overmacht van Mercedes dit seizoen zal volgend jaar net zo groot zijn, zo meent de nieuwe teamgenoot van Kimi Räikkönen. We moeten er niet vanuit gaan dat we volgend jaar al de strijd met Mercedes aankunnen. Ik ben mij ervan bewust dat ons met Ferrari een lastige klus wacht, die ons de nodige tijd zal kosten.

Ik wil bewijzen dat dit de juiste stap is geweest, voor mij en Ferrari. Ik verwacht niet dat het meteen van alle kanten zal klikken. Daar moeten we ook aan werken.

Maar als ik er niet van overtuigd was dat ik kampioen kan worden met Ferrari, dan had ik deze stap niet gemaakt., zo sprak de onttroonde kampioen tegenover de Duitse krant Die Welt


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!