Sebastian Vettel en Fernando Alonso zouden allebei voor Ferrari kun racen. Dit zijn de woorden van Stefano Domenicali die hiermee hoopt Sebastian Vettel te verleiden een overstap naar Ferrari te maken.

Vettel die aangaf graag ooit eens voor Ferrari te racen wordt al een tijdje gelinkt aan Ferrari. Er waren zelfs berichten dat Vettel al een voorcontract zou hebben getekend voor 2014. Domenicali geeft toe dat Vettel heel goed bij Ferrari zou passen ook wanneer Alonso nog actief zou zijn voor de Italianen: Het zijn allebei intelligente jongens en ik denk dat ze gemakkelijk samen in één team kun samenwerken.

Ook Bernie Ecclestone doet een duit in het zakje: Beide coureurs zijn constant op zoek naar een nieuwe uitdaging en wanneer ze teamgenoten worden zal dat voor beide een grote uitdaging zijn. Het zou een geweldige concurrentiestrijd worden waarin beide coureurs een gelijke behandeling zullen krijgen. Toch geeft Bernie het advies aan Vettel om nog even te wachten met een overstap naar Ferrari: Sebastian is nog jong en meestal eindigen coureurs hun loopbaan bij Ferrari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.