Vorig jaar waren de verwachtingen al hoog maar moest Max Verstappen na enkele ronden al opgeven met een kapotte motor. Dit jaar zijn de verwachtingen met Honda in Hongarije nog hoger. Verstappen is positief en kijkt uit naar de Hungaroring.

Ik hou van de Hungaroring, het is van mijn favoriete circuits. Het is een technisch circuit en je moet de apex in de bochten echt goed raken om snel door de bochten te gaan. Het voelt een beetje alsof je met een grote auto op een smal baantje rijdt, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Mijn favoriete bocht is bocht 11, een snelle rechtse bocht, het geeft een goed gevoel als je hier hard doorheen gaat. Een goede exit bij de laatste bocht is ook belangrijk, het rechte stuk is lang en je moet je snelheid meenemen. Boedapast is ook een fantastisch stad.

Het hele team kijkt uit naar deze race. Normaal gesproken is het erg warm en dit moet onze goed liggen. Duitsland was een van gekste en moeilijkste races voor mij maar het was fantastisch om te winnen. Het team heeft fantastisch gewerkt met een nieuw wereld record bij de pitstops, ze hebben er in totaal negen gemaakt. Nu geven we nog een keer alles voor de zomerstop!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter