De snelheid van de Toro Rosso STR11 is oke, zo bleek in Melbourne. Tot halverwege de race was Max Verstappen in staat om te fungeren als ‘best of the rest’ achter Mercedes en Ferrari. Strategische blunders zorgden ervoor dat Toro Rosso uiteindelijk genoegen moest nemen met slechts drie punten. De blikken van Verstappen en zijn team zijn nu gericht om betere prestaties in Bahrein.

Verstappen heeft hoge verwachtigen voor de rest van het seizoen, zo laat hij weten aan de Italiaanse sportkrant Gazetta dello Sport: Onze auto is erg competitief. Wel beseffen we dat er teams zijn die zich sneller ontwikkelen dan wij en ook zullen we later dit seizoen in het nadeel zijn qua motor. Daarom moet het nu gebeuren. Ik denk dat we momenteel het derde team zijn, achter Mercedes en Ferrari.

Mee discussiëren over Max Verstappen? Doe dit op het GPPits.net-forum

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!