Ondanks een zeer geslaagde testdag voor het HVM Champcar team is het verre van zeker dat Jos Verstappen ook daadwerkelijk zijn debuut zal maken in het Amerikaanse Champcar kampioenschap. De test vond twee weken geleden plaats op het circuit van Sebring, maar daar blijft het voorlopig ook bij.

Komend weekend vindt de eerste race van het nieuwe seizoen al plaats, in Long Beach, tot op heden zonder Jos Verstappen. Het management van Jos Verstappen wil een contract voor minstens ��n seizoen, maar de teams viseren een overeenkomst op kortere termijn. Daarnaast blijft ook de kwestie van sponsorgeld aanslepen. Het management van Jos Verstappen was niet beschikbaar voor verdere commentaar.

Ondertussen presenteerde het HVM team, waar Verstappen voor testte, haar rijdersduo voor komend seizoen. De Zweed Bjorn Wirdheim en de Deen Ronnie Bremer zullen de eer van het team verdedigen tijdens het komende seizoen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter