Negentien lentes jong, reed één van de beste regenraces die de wereld ooit gezien heeft en toch laat die knaap zich niet gek maken door de gekte om hem heen. Ondanks dat er nu een ware Max Verstappenhype aan de gang is, blijft de jonge Limburger even gefocust als voorheen. Hij wil meer, hij wil de ware top bereiken.

Het is inderdaad wat gestoord geweest afgelopen week, maar op een goede manier, verklaarde Verstappen. In feite is het al heel het seizoen zo aan de gang, maar nu was het echt wel even extreem.

Ik ben heel tevreden met de resultaten die ik heb behaald, en dan vooral met mijn overwinning in Barcelona, waar ik niet alleen voor het eerst het podium op mocht maar ook gelijk won. Dat moment kan denk ik niet meer overtroffen worden.

Zijn resultaten, zijn manier van racen, maar ook zijn persoonlijkheid worden aanbeden door de fans en vele mensen uit de Formule 1-wereld. Velen van hen zien in hem een grootheid als Ayrton Senna en Michael Schumacher destijds. Verstappen blijft echter gefocust op wat moet gebeuren en niet op wat geweest is.

Het is natuurlijk leuk dat er zo veel mensen mooie dingen over me zeggen, maar ik moet gefocust blijven en neutraal reageren op deze commentaren. Er is altijd ruimte voor verbetering en dat is dan ook wat ik wil bereiken. Ik houd mijn voeten op de grond, wat er ook gebeurt.

Experts en fans zijn er van overtuigd dat Verstappen wereldkampioen zal worden en dat dat eerder zal gebeuren dan de meesten denken. Op de vraag dat hij het record van Sebastian Vettel zou willen breken als jongste wereldkampioen ooit op 23-jarige leeftijd zei Verstappen, dat hij daar niet zo mee bezig is.

Nee, daar ligt mijn focus niet. We zullen zien wat er gebeurt, maar ik wil gewoon zo snel mogelijk zo goed mogelijk worden en altijd op mijn best presteren, elke race.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.