Helmut Marko van Red Bull zegt in Bild, dat Max Verstappen op zijn tellen moet passen in Italië.

Voor Ferrari is Verstappen als een rode lap op een stier, zegt Marko tegen Bild. Ik hoop dat de gemoederen snel zullen bedaren.

Ook Teambaas Christian Horner denkt dat Verstappen in Italië op moet passen: Hij moet tegen niemand zeggen waar hij verblijft in Monza. Mogelijk zijn de tifosi nog zuur na wat er in België is voorgevallen.

Raymond Vermeulen, de manager van Verstappen, zegt tegenover nu.nl: Bij de botsing in de eerste bocht treft Max zeker geen blaam. Sebastian Vettel stuurde te agressief de bocht in, waardoor hij zijn teamgenoot Kimi Raikkonen raakte, die vervolgens op Verstappen botste.

De andere acties van Verstappen waren hard maar fair. De situatie met Raikkonen op het Kemmel-rechte stuk zal ik nog met Max bespreken. Hij is nog jong en zal zeker van dit moment geleerd hebben.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter