Max Verstappen verblijft momenteel met Scuderia Toro Rosso in de Verenigde Staten. Vrijdag komt Verstappen voor de tweede maal in actie tijdens een vrije training, dit maal op het circuit van Austin.

Ik kijk er naar uit om voor het eerst sinds Japan weer in STR9 te stappen, aldus Verstappen. Sochi heb ik helaas gemist omdat ik in Imola in de Formule 3 in actie kwam. Ik ben nu in Austin en heb hiervoor in de simulator geoefend. Niet alleen voor Austin maar ook voor Macau. Ik rijd daar later de Formule 3 race. Ik wil hem erg graag winnen omdat het naast de Masters een klassieke Formule 3-race is.

Ik heb nog nooit gereden op Austin. Ik ben wel in de Verenigde Staten geweest. Eerst op vakantie, en later voor het karten in Las Vegas. Het circuit in Austin ziet er indrukwekkend uit, vooral de eerste bocht. Je moet daar blind in gaan. Vooral de eerste sector is lastig met enkele snelle bochten. Maar ik ga vrijdag weer mijn best doen. Ik blijf het hele weekend bij het team. Ik zal met ze afreizen naar Brazilie. Ik zal bij alle meetings zijn, daar kan ik ook van leren. En het is sowiezo goed om het team beter te leren kennen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter