Het zou best wel eens kunnen dat Jos Verstappen naast Nick Heidfeld zal starten tijdens de GP van Canada. De Nederbelg test begin volgende maand een Jordan op het circuit van Silverstone. Daarna zal Eddie Jordan de situatie evalueren en uitmaken of The Boss de rest van het seizoen mag meerijden.

En Giorgio Pantano dan?
De Italiaanse nieuweling bracht met hem enkele koffers vol sponsorovereenkomsten mee naar Jordan. Maar volgens de Nederlandse krant “De Limburger” hebben vele van die sponsors nog geen geld op tafel gelegd. Pantano zou hen gewoon niet de beloofde publiciteit geven, waardoor ze hun geld voor zich houden.

Eddie Jordan zou ge�ist hebben dat alle sponsors van Pantano binnen de 28 dagen hun geld overmaken, anders laat hij de Italiaan vallen. Waarschijnlijk zou Verstappen dan de kans krijgen om achteraan in een Jordan rondjes te rijden, weliswaar met de logo’s van Trust Muermans en Halfords op de EJ14.

Maar om het met de woorden van Nick Heidfeld te zeggen: Beter iets, dan niets…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter