Op 18 en 19 mei is het tijd voor de vierde editie van de Jumbo Racedagen op het Circuit Park Zandvoort. Zoals bijna traditioneel geeft Max Verstappen een demo met de Red Bull Racing wagen op het Noord Hollandse circuit. Ook teamgenoot Pierre Gasly zal een demo verzorgen zo werd vandaag bekend gemaakt.

Ik denk dat het altijd mooi is om terug te komen naar Nederland, ook voor de fans die niet naar een Grand Prix kunnen gaan. Als dat dan ook nog kan met een V8-motor, die net wat beter klinkt dan een V6, maakt dat het alleen maar mooier. Hopelijk kunnen we weer wat nieuwe fans naar de Formule 1 trekken. Het blijft altijd een super mooi evenement om mee te maken. Verklaarde Verstappen op een evenement ter voorbereiding van de racedagen.

Naast Verstappen en Gasly zijn er tijdens de racedagen races in het FIA WTCR en de MAXX Formula (het voormalige BOSS GP). Daarnaast zullen een aantal bekende Nederlandse vrouwen het tegen elkaar opnemen tijdens de Ladies GT Race.


Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!