Red Bull-eigenaar Dietrich Mateschitz dreigde in april dat zijn team de Formule 1 verlaat als Renault er niet in slaagt om een competitieve motor te bouwen, maar Verstappen maakt zich niet druk.

Red Bull heeft sowieso nog een contract met de Formule 1 voor een paar jaar en ik denk niet dat ze daar zo makkelijk onderuit kunnen komen, vertelt Verstappen in een interview met NU.nl.

Hoewel Max Verstappen in Canada aan zijn vijfde motor van dit seizoen begon, maakt hij zich daar ook niet te druk over. Sterker, de jonge NederBelg ziet kansen, want de betrouwbaarheid van de Renault-motor zou de laatste tijd aardig zijn verbeterd. En de Toro Rosso STR10 zou op zich een heel goede auto zijn. De auto wordt gedurende het jaar ook nog verder verbeterd.

Later dit jaar volgen er updates om de motor meer vermogen te geven.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!