Eerder reeds heeft U de tijden van de eerste vrije trainingen van Monza kunnen lezen.

Een korte beschouwing:

Beide Ferrari’s staan vooraan. Rubens 0.15 sec voor Michael.
Dicht achter Michael staan respectievelijk Kimi en Juan Pablo; de titeljagers zijn dus nog steeds bij elkaar in de buurt!

Tot zover goed gereden door Da Matta, zesde plaats, 0.7 sec voor Panis.
Zevende plaats voorlopig voor Button, buiten Ferrari de enige Bridgestone-rijder in de top-tien. Jenson staat weer eens voor Jacques (15), met 1.2 sec voorsprong. Zo’n verschil is niet normaal en dat zal Jacques nog wel recht zetten.

Alonso en Trulli maken waar wat Renault reeds voorspelde: ze zullen moeite hebben op Monza om het tempo van de drie topteams bij te houden. Fernando en Jarno staan 8 en 10, met respectievelijk 1.1 en 1.3 sec. achter Rubens.

Justin Wilson staat een dikke seconde achter Mark Webber.

Benieuwd naar de twee vrije trainingen en de eerste kwalificaties van vanmiddag? Stay tuned in, we houden U op de hoogte.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter