Wie deze mogen rondliep in de luchthaven van Frankfurt kon Jayme Brito tegen het lijf lopen. De manager van Antonio Pizzonia ging er aan boord van een vlucht richting Chicago. Het toeval wil dat die stad, en omstreken het “Silverstone van de V.S. is”.

Rondom de Amerikaanse grootstad zijn enkele Champcar teams gevestigd. Zo is het hoofdkwartier van Newman Haas Racing in Chicago, terwijl Rocketsports even buiten de stad ligt. En niet zo veel verder ligt Indianapolis waar nog een hele resem teams hun thuisbasis hebben.

Als we 1 en 2 optellen krijgen we 3, en het ziet er naar uit dat Antonio Pizzonia toch niet kan accepteren slechts een derde viool te moeten spelen binnen het team. Dat zou dan weer slecht nieuws zijn voor Frank Williams, want die mag dan weer opzoek naar een nieuwe testrijder.

Mocht Pizzonia vertrekken blijft er niemand meer over van de vier Williams rijders van vorig jaar. En stabiliteit is een basisvereiste om succes te hebben in de Formule1…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *