De organisatie van de Grand Prix van Bahrein claimt dat de belangstelling voor het evenement van dit jaar overweldigend is. De tickets “vliegen” over de toonbank, stellen de organisatoren van het Formule 1-weekend op Bahrain International Circuit. Van 19 tot en met 21 april komt de F1-circus haar kunsten vertonen in het land.

In een verklaring meldt de organisatie: De actie zal dit jaar net zo spectaculair zijn als de Grand Prix van Bahrein uit 2012, toen Kimi Raikkonen en Sebastian Vettel elkaar bevochten voor de winst. In 2013 zegevierde Raikkonen in de eerste race en Vettel triomfeerde in Maleisië, maar met Ferrari, Mercedes en McLaren dicht bij elkaar is de scene gezet voor een opwindend weekend in Bahrein., zo verwacht de promotor.

Iedereen met kaarten voor het hele weekend krijgt veel exclusieve bonussen, zoals een ‘pit walk‘ op 18 april, toegang tot de races in het voorprogramma van de Formule 1, toegang tot de F1 Village en toegang tot optredens van Ne-Yo en Calvin Harris. Voor de vrijdag zijn ook tickets beschikbaar om diverse tribunes te proberen en het circuit vanaf diverse punten te bekijken.

Aan jullie de keuze; Men houdt nu beter de schijn op of de oppositie is verzwakt. In februari jl. overleed een tiener bij de herdenking van de ‘Arabische Lente’. Die casus is sindsdien ‘in onderzoek’, maar het is een teken dat de gemoederen nog steeds spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.