Max Verstappen begint aankomend weekend aan zijn laatste Grand-Prix weekend voor dit jaar. De Nederlander is positief, volgens Verstappen moet het circui van Abu Dhabi de Toro Rosso goed liggen.

Verstappen: Het is jammer dat het alweer de laatste race van het seizoen is. Ik zou graag nog een paar weken hebben geracet. Gelukkig heb ik thuis mijn simulator waarop ik kan racen tot het nieuwe seizoen weer van start gaat.

Ikzelf heb een steile leercurve gehad. Ik ben erg tevreden over mijn eerste jaar in de Formule 1. We hebben al wat goede resultaten geboekt, we zijn zelfs dicht bij het podium gekomen met P4 in Hongarijë en Austin! Ik heb op de baan veel plezier gehad en hopelijk volgt er nog meer deze week in Abu Dhabi.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter