Het nieuwsblad schrijft vandaag dat Jeffrey Van Hooydonck, die onlangs een korte test bij Minardi mocht uitvoeren, op de eerste rij staat om volgend seizoen de test- en reserverijder te worden. Afgelopen seizoen was dat onze andere landgenoot, Bas Leinders.

Mike Van Hooydonck, vader van Jeffrey, zegt in Het Nieuwsblad dat derde rijder het doel is voor volgend seizoen:

” Het klopt dat we met dat project bezig zijn. Het begon allemaal toen we enkele weken geleden bij Minardi een paar rondjes mochten testen. Het klikte meteen met teambaas Paul Stoddart en omdat ik wil dat Jeffrey volgend jaar eindelijk eens een seizoen kan afwerken zonder dat externe factoren voor problemen zorgen – zoals afgelopen jaar in de F3000 jammer genoeg opnieuw het geval was – lijkt me die rol als testrijder wel iets. Pas op, nog niet alles is in kannen en kruiken.

We gaan ook meteen voor een contract van twee jaar: testen in 2005, racen in 2006”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter