Giedo van der Garde heeft Pierre Gasly een hart onder de riem gestoken.

Van der Garde liet op Instagram weten: In 2013 waren mijn resultaten bij Caterham niet zoals ze hoorden te zijn. Het was niet wat het team verwachte. Het was mijn eerst jaar in de Formule 1 en ik realiseerde me al snel hoe snel alles in de Formule 1 gaat. In de ene race een crash, in de andere mechanische problemen, en voor je het weet sta je onder druk zoals je nooit eerder hebt gevoeld. Ik zei alleen maar tegen mij zelf, het is je eerste jaar, blijf kalm, je hebt het in GP2 laten zien, een keer valt muntje jouw kant op.

Vervolgens ging de telefoon, het was mijn teambaas waar ik altijd een goede relatie mee had. Hij zei alleen maar, luister als de volgende race slecht is lig je eruit. Toen stilte en einde gesprek. Ik raakte niet in paniek en zette de druk om in motivatie. De volgende race was op Spa waar ik in de kwalificatie Q2 haalde. De teambaas kwam kussend naar me toe. Ik voel nu voor Pierre. Geef nooit op vriend. Krijg je vertrouwen terug en de flow die je vorig haar had en dan kun je laten zien dat dit de verkeerde beslissing is. Give ‘m hell Pierre.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter