Op zondag 18 augustus 2013 vindt de negende editie van City Racing plaats in Rotterdam. McGregor coureur Giedo van der Garde zal daarbij aanwezig zijn.

Vandaag maakte de organisatie van Rotterdam City Racing officieel bekend dat Caterham als eerste F1 team naar Rotterdam zal afreizen. Caterham is geen onbekende in de Rotterdamse straten. Vorig jaar was het team ook al aanwezig in Rotterdam met Giedo van der Garde. De Nederlander gaf een demo tijdens het evenement en vroeg na afloop van zijn ritje zijn vrouw ten huwelijk.

De organisatie van Rotterdam City Racing is ontzettend blij dat Caterham de uitnodiging heeft geaccepteerd. We zijn erg trots dat Giedo wederom de honderdduizenden fans in Rotterdam en in het VIP-dorp op de Willemsbrug een unieke onvergetelijke ervaring gaat bezorgen, vertelt organisator Robert Heilbron.

Giedo van der Garde kan ook niet wachten om weer door de straten van Rotterdam te rijden met zijn Caterham. Vorig jaar was mijn Formule 1-debuut bij City Racing Rotterdam en het was een unieke ervaring. Om voor een half miljoen bezoekers een demonstratie te verzorgen was een droom die uitkwam en ik beloof om er dit jaar nog een paar schepjes boven op te doen!, aldus een enthousiaste Giedo van der Garde