Staan er in 2015 twee Nederlandse coureurs op de grid? Dat zou best eens kunnen. Max Verstappen werd eerder al bevestigd bij Toro Rosso en nu schijnt ook Giedo van der Garde een contract te hebben getekend bij Sauber. De oud Caterham coureur zou al een overeenkomst hebben getekend met het Zwitserse team als racecoureur voor 2015.

Formule 1 en Algemeen Dagblad zouden uit betrouwbare bron vernomen hebben dat alles al rond is en dat Giedo volgend jaar weer gaat racen. Het management van de reserverijder bij Sauber is echter niet te bereiken voor commentaar, maar Formule 1 en Algemeen Dagblad weten het zeker. Giedo racet komend jaar in Zwitserse dienst.

Het management van Giedo liet in een eerder stadium wel al optekenen dat alle pijlen waren gericht op een contract bij Sauber. Het lijkt er nu dus op dat men geslaagd is in haar opzet. Er is volgens het Algemeen Dagblad zelfs een kleine kans dat Van der Garde dit jaar al in actie zal komen voor Sauber. Adrian Sutil zou namelijk achter lopen met zijn sponsorbetalingen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!