Jenson Button en Sergio Perez krijgen in China nieuwe updates op hun McLaren. De Britten hopen met deze updates een stap in de goede richting te zetten.

McLaren begon teleurstellend aan het seizoen 2013. In de eerste twee races scoorde het team in totaal maar vier punten. Button en Perez scoorde beiden twee punten. Button finishte in Australië in de punten en Perez finishte in Maleisië op een negende plek.

We hebben geen goede start van het seizoen achter de rug, vertelt Jonathan Neale aan de BBC. Ik geloof in het team en ik geloof in de auto. We weten waar de problemen lagen en ik geloof dat we nu weer op het juiste pad zitten, zegt Neale.

In Maleisië ging het al iets beter dan een week eerder in Australië. Het seizoen is nog lang en alles wat we ondernemen is erop gericht om races te winnen. Als we races kunnen winnen zullen we ook mee gaan strijden om de titel. In China zullen er een aantal updates op de wagen zitten. Enkele updates waren gepland en andere updates zijn een reactie op de prestaties van de auto in de eerste twee wedstrijden. Ik ga er van uit dat we in China weer een stap in de goede richting zullen zetten, aldus Neale.

Er is nog veel werk te doen voor ons. We zullen snel weten of de updates het juiste effect hebben. We hebben helaas geen toverstokje waarmee we alle problemen kunnen wegtoveren, maar ik geloof in een sterke prestatie van ons team. Helaas zijn we nog niet zo ver als dat we gehoopt hadden, vertelt een strijdlustige Jonathan Neale.