Vorige week vroegen wij aan jullie, onze trouwe lezers, of Felipe Massa beter met pensioen zou moeten.

Red Bulls autosportadviseur Dr. Helmut Marko baalde flink na de Japanse Grand Prix van het rijgedrag van Williams-coureur Felipe Massa.

De Braziliaan werd in de slotfase van de race op een ronde gereden door zowel Hamilton als Verstappen. Maar waar Hamilton hem onder de blauwe vlag probleemloos kon passeren, kostte dat Verstappen meer tijd.

Eerder vond ook Sebastian Vettel dat Massa hem had gehinderd. Dat was in de Grand Prix van Rusland, waar Vettel joeg op Valtteri Bottas.

Liefst 81 procent van de lezers is van mening dat Massa allang met pensioen had gemoeten.

Niemand vond dat Massa nog wat te zoeken heeft in de sport, maar de rest (19 procent) vond wel dat Dr. Helmut Marko niet zo moest huilen c.q. klagen over andere coureurs.

De kans is groot dat Massa na dit seizoen definitief af moet zwaaien. Felipe Massa strijdt met Robert Kubica en Paul di Resta voor een stoeltje bij Williams in 2018.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!