Paul Stoddart mag voor de zoveelste keer op pad om sponsors aan te halen.
De sponsor van Jos �The Boss� Verstappen verbreekt alle banden met het Minardi team, vooral, volgens hun verklaring, omdat ze zeker zijn dat Minardi niet echt zal verbeteren in 2004.

Minardi moest in 2003 terug huiswaarts keren zonder enig punt, zij waren trouwens het enige team dat geen punten wist te behalen in het 2003 seizoen.

Volgens de verklaring van Trust:

“Na ettelijke moeilijke discussies tussen Paul Stoddart, Trust en het management van Jos Verstappen, betreffende de ontwikkelingen binnen en de toekomst van Minardi hebben we besloten om niet nog een jaar te investeren in Minardi.

Al de mogelijkheden voor Jos binnen het team werden besproken en onderzocht tot in de details.
Het gebrek aan vertrouwen, van Trust, Jos Verstappen en zijn management met betrekking tot positieve technologische ontwikkeling van het Minardi team waren de grootste beslissende factor.

Het is daarom dat Trust, een fabrikant van technologische producten, voelt dat het ongehoord is om geassocieerd te worden met een team dat gebreken heeft in het technologische gedeelte.”

Dat betekend nu dat Jos �The Boss� Verstappen al zijn zinnen heeft gezet op het team van Eddie Jordan.
Bij Jordan zou Trust een welkome sponsor zijn.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter