Minardi rekent voor komend seizoen niet meer op Jos Verstappen. Teambaas Paul Stoddart heeft zijn tweede ‘stoeltje’ aangeboden aan de Hongaarse coureur Zsolt Baumgartner (22).

Binnen een week hopen beide partijen de handtekening te zetten onder het contract. Eerder legde Minardi de Italiaan Gianmaria Bruni vast voor het nieuwe seizoen. Jos Verstappen reed in het afgelopen seizoen zonder veel succes en plezier voor de renstal van Stoddart. De Limburger ging vooralsnog niet in op een nieuw aanbod van Minardi.

Alleen Jordan, waarvoor Baumgartner dit jaar twee keer deelnam aan een Grand Prix als vervanger van de geblesseerde Ralph Firman, heeft nu nog plaats voor Verstappen. Deze week voert het kamp van de Nederlander onderhandelingen met de Britse renstal, die ook de Duitser Nick Heidfeld en de Brit Firman op de korrel heeft.

Bron: UN

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter