Middels een persbericht heeft Trust laten weten dat het – gedwongen door het exclusiviteitscontract met Jos Verstappen – zich terugtrekt als sponsor van o.m. Christijan Albers.

” Vanaf heden tot en met eind 2006 stopt Trust definitief alle sponsoring in de Formule 1. Dit als gevolg van een exclusief contract gesloten in 2002. Alle initiatieven met betrekking tot ondersteuning van jong Nederlands talent in de autosport worden voorlopig stopgezet. Trust betreurt deze ontwikkeling gezien de toekomstige plannen die veelbelovend waren voor jonge coureurs in de internationale autosport. Voor nieuwe talenten, die de overstap willen maken naar de Formule 1, is financi�le ondersteuning vanuit het bedrijfsleven immers noodzakelijk.

Als gevolg van de definitieve stopzetting van de sponsoractiviteiten zal Trust niet meer zichtbaar zijn op de helm, cap en overall van Christijan Albers bij het Minardi-team. Daarnaast worden alle geplande campagnes rondom de sponsoring stopgezet. “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter