Hoewel Trulli bezig is aan een zeer sterk seizoen, is het nog allerminst zeker of hij ook volgend jaar voor het team van Renault zal uitkomen. Jarno Trulli, tot nu toe de enige ‘andere’ winnaar naast Michael Schumacher, moet zich volgens teambaas Flavio Briatore nog verbeteren wil hij ook volgend seizoen een blauwgele bolide besturen. Aan het einde van 2004 loopt zijn contract af.

Oud Formule 1 wereldkampioen John Surtees, een groot fan van Trulli is bezorgd:

“Ik hoop dat dit alleen maar speculatie van de pers is. Het is nu niet de tijd om hem hiermee lastig te vallen. Hij is eindelijk een compleet coureur geworden met de juiste mentale benadering. Op dit moment heeft zijn carri�re stabiliteit nodig.”

Waarschijnlijk hoeft Trulli zich geen zorgen te maken. Het lijkt er namelijk op dat dit een onderhandelingstactiek is van Flavio Briatore. De Italiaan wil zo Williams onder druk zetten in de onderhandelingen met Mark Webber, die onder het management van Briatore valt. Politieke spelletjes en Formule 1, ze blijven onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter