De Italiaan Jarno Trulli staat nog steeds tweede in het WK. De Itlaiaan haalde de voorbije drie races telkens WK-punten en behaalde al een totaal van 18 WK punten. Ook in Barcelona hoopt Trulli in de Top 8 te finishen en zo zijn 2e plaats in het WK te verdedigen.

Jarno Trulli Jarno Trulli: “We hebben een fantastisch seizoensbegin achter de rug en ik vind het geweldig dat ik momenteel 2e sta in het WK. Het is belangrijk dat de a�rodynamica van de wagen optimaal is om ook in Barcelona goed te presteren. Het circuit bevat heel wat hogesnelheidsbochten, waar mechanische grid het sleutelwoord is. Je kan een goede rondetijd vergeten wanneer de balans van de auto niet goed is.  “

” We waren hier nooit echt snel tijdens de wintertests, maar toch maak ik me geen zorgen omdat we sindsdien enorm veel progressie geboekt hebben en ik ben ervan overtuigd dat we competitief zullen zijn. Ik hoop dat het warm weer wordt omdat ik denk dat we dan het beste zullen presteren.  “ vervolgde Trulli.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!