Nog weinig mensen die er aan twijfelden maar vandaag werd eindelijk bekendgemaakt dat Jarno Trulli volgend jaar voor Toyota zal rijden. Samen met Ralf Schumacher zullen ze een sterk rijdersduo vormen. Jarno zou een contract voor twee jaar hebben afgesloten en zal deze namiddag al plaatsnemen in de Toyota om te testen.

Teambaas Tsutomu Tomita:

“Het was inderdaad geen geheim meer dat we al tal van gesprekken hebben gehad met Jarno. Ondanks de vele geruchten hebben we pas deze week de details vastgelegd in het contract. Jarno heeft al laten zien dat hij zowel tijdens de kwalificaties als de races sterk kan presteren. Ik wil zeker en vast benadrukken dat er geen teamorders zullen uitgevoerd worden. Zowel Ralf als Jarno zullen evenwaardig behandelt worden!”

De Braziliaan Ricardo Zonta blijft bij het team als derde piloot en zal ook volgend jaar ingezet worden bij de testen op vrijdag! Zoals geweten is zal Olivier Panis helpen als testcoureur.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter