Jarno Trulli nog geld tegoed van Caterham-eigenaar Tony Fernandes. Einde 2011 verliet de Italiaan het team, omdat het sponsorgeld van Vitaly Petrov de doorslag gaf. Omdat Trulli voor 2012 nog een geldig contract had, werd er volgens Jarno overeengekomen dat Fernandes zijn salaris over 2012 door zou betalen.

Maar volgens de Italiaan in zijn interview met Autosprint is er nog geen cent overgemaakt.

Ik ga Fernandes aanklagen. Ik heb nog veel geld van hem tegoed. Mijn carrière in de Formule 1 kwam voortijdig tot een einde omdat ik mijn stoeltje afstond op voorwaarde dat Caterham de contractuele afspraken zou nakomen. Tot op de dag van vandaag is dat niet gebeurd., aldus Jarno Trulli.

Toch heeft uw scribent zijn bedenkingen, omdat Jarno in februari van dit jaar nog verklaarde dat hij niet werd betaald door het team. Daarom vermoeden wij dat het om een schadeloosstelling gaat, dan een doorbetaalde salariëring.

Volgens Autosprint is de 38-jarige vooral in actie gekomen, omdat het hem bekend werd dat Tony Fernandes meer geld is gaan pompen in zijn voetbalclub, Queens Park Rangers. Het steekt bij de Italiaan dat Fernandes daar wel geld voor heeft, maar nog steeds niet over de brug komt met het beloofde ‘afkoopsom‘.