Jacky Eeckelaert maakt al sinds 2000 deel uit van het Sauber team, maar de Belg zou de overstap naar BMW niet meemaken. Volgens enkele geruchten uit Zwitserland zou het hoofd van het research team een overstap maken naar Honda.

Een overstap naar het eigenlijke Honda team wordt uitgesloten omdat BAR momenteel een zeer degelijke technische directie heeft met Geoff Willis en Gary Savage. Er wordt veel meer rekening gehouden met een plek als technisch directeur bij een nog op te richten elfde team.

Eeckelaert begon z’n F1 carri�re bij Peugot in 1996 en werd later co�rdinator van de motorfabrikant met Jordan. In 1998 trok hij met Peugot naar Prost waar hij hoofd ingenieur werd. Bij Sauber werkte hij ondermeer samen met Jean Alesi en Kimi Ra�kk�nen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter