De kansen dat Anthony Davidson aan de start van de Chinese GP verschijnt zijn plots een stuk groter geworden. De teamleiding van BAR heeft het vertrouwen in Sato min of meer verloren na de rampzalig verlopen GP in Japan. Al bij de start vergooide de Japanner zijn race en later reed hij Jarno Trulli van de baan. Daarom denkt de teamleiding er nu over om zijn testrijder de kans te geven het seizoen te laten afsluiten.

Eerder dit seizoen, tijdens de GP van Maleisi� mocht Davidson, Sato al eens vervangen maar daar kwam hij niet verder dan een paar honderd meter toen zijn Honda-motor het liet afweten.

Davidson zelf is er in ieder geval klaar voor: ” Ik ben er nog nooit zo klaar voor geweest als nu.  “ aldus de Brit. ” Mensen vragen zich af of ik kan racen, hopelijk krijg ik nu de kans om dat te bewijzen.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!