In een brief van Toyota lijkt te staan dat het team zich klaar maakt om de kant van Ferrari en Max Mosley te kiezen in de strijd om de toekomst van de Formule1. De GPWC maakt zich klaar om Toyota te verleiden, maar Tsutomu Tomika zei dat Toyota zich niet automatisch achter een nieuw kampioenschap zou plaatsen.

Een bron binnen het team zei dan weer tegen Autosport dat Toyota zich aan geen enkele kant wil verbinden. De zogenaamde groep van negen, of misschien in de toekomst van acht, zal volgende week een vergadering houden met de GPWC.

Volgens nog andere mensen vraagt Tomita in zijn brief ook om de voorgestelde regels van de groep voor te leggen aan de FIA en Bernie Ecclestone, zodat zij erover kunnen nadenken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter