MikeAlthans, dat is wat Mike Cascoyne, technisch directeur van Toyota, beweert. Toyota staat 2e in het stand voor de constructeurs, met 11 punten achter Toyota. Bij de rijders vinden we Trulli op een mooie 2e plaats achter Fernando Alonso.

“We hebben in Bahrein meer punten gehaald dan Renault dankzij onze grote betrouwbaarheid, dit terwijl Renault een wagen verloren heeft door motorpech. Op die basis zijn we in staat om te vechten voor de constructeurstitel dit jaar,” aldus Cascoyne in de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport.

In Imola zal Toyota rijden met een verbeterde versie van de TF105, die ze zullen testen in de testweek in Barcelona. Ze zullen rijden met o.a. een nieuwe voorvleugel en een nieuwe achtervleugel.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter