Het gonst van de geruchten over wie de opvolger wordt van Nico Rosberg van Mercedes. Volgens Toto Wolff heeft het halve Formule 1-startveld inmiddels contact gelegd met de Duitsers.

Wat mij betreft hebben we drie opties, zegt Wolff zondag in La Gazzetta dello Sport. We kunnen kiezen voor een duidelijke nummer twee achter Lewis Hamilton, één van onze jongelingen doorschuiven of we gaan de markt op voor een topcoureur.

Die laatste optie heeft niet mijn voorkeur. Ik wil me niet met interne zaken van andere teams bemoeien. Wat moet Ferrari in december zonder Sebastian Vettel of McLaren zonder Fernando Alonso?

In de Spaanse pers gaat het gerucht dat Fernando Alonso inmiddels verkennende gesprekken heeft gevoerd met Mercedes. De Spaanse pers meldt daarbij, dat een overgang van Alonso van McLaren naar Mercedes vanwege een hoge afkoopsom en het hoge salaris van de Spanjaard moeilijk te realiseren is.

Mocht Wolff voor een jonge coureur willen gaan, dan lijken Pascal Wehrlein en Esteban Ocon goede kansen te hebben. Beide hebben een contract bij Mercedes en testten in het verleden bij het team.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.